Profileringssida

Har du en hemsida men inte har tid att sköta om den själv? Eller vill du kanske lyfta fram en produkt eller tjänst i ett specifikt område eller stad? Då är en profileringssida perfekt för dig. Vi på Sökis kan utforma och optimera en sådan sida till dig enligt dina önskemål så att du lättare ska kunna synas på Google.

Ett smartare sätt att synas på internet

En profileringssida är utformad till att besökaren ska få enklare information om vad ditt företag innebär och vart ni utför ert arbete. Denna typ av sida inkluderar lokal sökoptimering, vilket innebär att sidan blir synlig vid sökningar på särskilda ord och orter som passar in på ditt företag. Exempel på detta kan vara ”Byggföretag Skövde” eller ”Snickare Skövde”. Till skillnad från en hemsida som är avancerad och innefattar mycket detaljerad information om tjänster och produkter är en profileringssida en mycket enklare version. När du själv söker på Google använder du dig säkert av enkla sökord för att du på bästa och snabbast sätt ska få fram det du söker efter. Det gör cirka 80 procent av Sveriges befolkning. Eftersom detta är mycket vanligt är en profileringssida det bästa sättet för dig att vara en av de första som kommer upp på Google när personer söker på just ditt sökord. Det är enklare för dig att komma upp högre på sökmotorn om du har relevanta sökord kopplade till din profileringssida än om ett företag har ospecificerade sökord. Detta är en modern marknadsföringsstrategi som de flesta företag använder sig av idag för att nå kunder och förstärka sitt varumärke. Eftersom det är över 45 miljoner sökningar på nätet varje dag i Sverige så har man en mycket god chans att komma högt upp på Google om man använder sig av en profileringssida.

Har du en egen webbplats är det lättast att ha en liknande design på din profileringssida då igenkänningsfaktorn blir högre bland dina besökare.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Du kan använda dig av formuläret till vänster eller e-posta oss.

info@sokis.se

031-794 55 00

Mailbox 1501, 41141 Göteborg