Hemsidor

Att kunna ge ett bra första intryck är något av det absolut viktigaste för de flesta företag idag och det kan man bland annat göra genom att skapa en användarvänlig, tilltalande och relevant hemsida som Googles användare finner snabbt och smidigt i toppen av sökresultaten. Dock så är processen att skapa en sådan hemsida väldigt tidskrävande och detta är många gånger därför anledningen till varför det blir en otillräcklig hemsida som varken syns eller har möjlighet att omvandla användarna till kunder. Vad är då lösningen på detta? På Sökis så ger vi dig professionell och kvalitativ hjälp med att skapa en riktigt lyckad hemsida som placerar sig i toppen av sökresultaten och drar in kunderna på ett effektivt sätt. Vi producerar och designar unika hemsidor till företag utefter deras önskemål och hjälper dig med företagets ”ansikte utåt” på nätet.

 

DIN FÖRETAGSPRESENTATION PÅ NÄTET

Eftersom att din hemsida blir den första kontakt som användaren har med just ditt företag, så blir det automatiskt även din företagspresentation på nätet. Det är precis därför som det är extra viktigt att göra ett bra första intryck samt att man ger kunderna en positiv och trygg känsla som kommer att kunna leda till återbesök på sidan. Vare sig det gäller design, layout eller innehåll så ska alla delar av hemsidan representera dig och ditt företag. Med en utdaterad hemsida så finns det alltid en risk att ditt företag uppfattas som opålitligt av dina potentiella kunder och därför så bör den alltid hållas uppdaterad för att kunna behålla den professionella och tilldragande design som får kunderna att vilja återvända och anlita dina tjänster.

RESPONSIVA OCH MOBILANPASSADE HEMSIDOR

På Sökis så skapar vi användaranpassade hemsidor som du som kund kan administrera på ett smidigt sätt och känna dig stolt över att hänvisa dina kunder till. Givetvis så är alla de företagshemsidor och webshoppar som vi skapar responsiva och mobilanpassade för att alla de kunder som besöker din hemsida ska få en så optimal upplevelse som möjligt, både på mobil och stationär enhet. Eftersom att så många användare idag förväntar sig att snabbt kunna hitta den information eller den produkt som de söker genom sina mobila enheter, vare sig de är på resande fot eller sitter i soffan efter en lång arbetsdag, så är det viktigt att ha en responsiv hemsida som är enkel att navigera och alltid anpassar sig utefter enhetens skärmstorlek. På det viset så ökar även mobilanpassade hemsidor tillgängligheten för användarna samt skapar nöjdare kunder och bättre sökmotoroptimering.

 

SEO OCH INNEHÅLL

I skapandet av en framgångsrik hemsida, så är det givetvis många olika faktorer som spelar in. Det handlar om allt från att använda relevanta nyckelord till att sidan bör inkludera färger som representerar ditt företags grafiska profil. Tillsammans med kvalitativt och optimerat textinnehåll (content writing), metataggar och interna/externa länkar, så ser vi på Sökis till att ditt företag får en hemsida med alla det bästa förutsättningarna för att nå nya kunder samt uppnå en bättre synlighet än dina konkurrenter.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Du kan använda dig av formuläret till vänster eller e-posta oss.

info@sokis.se

031-794 55 00

Mailbox 1501, 41141 Göteborg